Fotomodel Page

 

Hver uge får DK STORM MODE nye produkter som skal sættes til salg i vores webshop, og da vi ønsker unikke produktbilleder af produkterne søger vi hele tiden dygtige modeller, som skal fotograferes i de forskellige modetøj eller forskellige modeltyper til at præsentere dem.

Er det noget for dig så bliv en del af vores Fotomodel Page. Vi søger alle typer modeller, men stiller høje krav til din indstilling og produkt forståelse. Det er gratis at blive en del af vores Fotomodel Page, dog skal du være kvalificeret før vi vil præsentere dig på vores Fotomodel Page.

Vi søger modeller som kan sætte sig ind i en performance-rolle i forhold til fotografering af det bestemte modetøj.

 

For at blive en del af omtalte Fotomodel Page skal du:

 

1) Indsende minimum 3 billeder af dig (undgå direkte selfies – brug eventuel en fotograf eller selvudløsning fra kameraet). Husk at skrive fotografens navn ved hvert enkelt billede, også selvom det er dig selv. Krav til billede-kvalitet: minimum 5mega pixels kamera/mobilkamera jo højere jo bedre

 

2)Indsend informationer om dig: din højde, vægt, alder, taljemål, hoftemål, tøjstørrelse, øjenfarve, hårfarve(originale + nuværende), model erfaring, scene erfaring/skuespil erfaring, fotograferings erfaring(ikke et krav), relevante fotograferings projekter(ikke et krav), tidligere jobs andet job.

 

3) Bestå testen fra Fotomodel Guide Bog – Derfor skal du igennem en test fra bogen som du skal bestå for at blive en del af Fotomodel Bogen. Hvorfor? Fordi du vil ofte få udleveret en form for fotograferings manual med bestemte posering som der ønskes af dig under et eventuel photoshoot. Dette er for at få det ønskede modelfoto resultat. Nogle gange kan der være replikker du skal øve på inden et eventuelt modetøjs reklame eller lignende, derfor er det vigtigt at du består testen. Testen er gratis at tage.

Bogen kan købes her: https://dkstormmode.dk/products/fotomodel-guide-bog

 

En model skal kunne mange ting, både performe og kunne præsentere et produkt på en præsentabel måde så det er med til at generere salg af produktet for virksomheden, derfor søger vi kun typer som udover at være fotogen kan spille bestemte persontype-roller og meget mere. En som har situationsfornemmelse i forhold til en bestemt fotograferingsscene, som fotografen opstiller m.m.

 

Du vil ved hvert modelprojekt/modeljob blive bedømt til vurdering af dig(anbefaling) i forhold til næste modelprojekt/modeljob, hvilket også vil være godt på dit model cv.

 

Vi forbeholder os ret til at besvare din ansøgning hvis vi kan bruge dig, derfor vil du kun høre fra os hvis vi kan bruge dig.

 

 

Log in or Create an account
Log in or Create an account